20220324-103130-69941246-01

Werkgevers

Vakmensen die passen bij uw bedrijf

Graag leveren we de juiste mensen voor uw bedrijf en daarnaast doen we veel meer dan dat. Hieronder ziet u een overzicht van de vele manieren waarop we het verschil maken bij uw bedrijf of project. Daarbij staan flexibiliteit, maatwerk en ontzorging altijd voorop! Graag komt AFS Uitzendbureau met u in contact.

image of Poolmanagement

Poolmanagement

Het kan zijn dat uw bedrijf continu een groot aantal flexwerkers nodig heeft. Het managen daarvan vergt veel kennis en aandacht. Mensen moeten worden geselecteerd, getraind en begeleid. Wij leveren flexibele medewerkers die zich snel aanpassen aan elke omstandigheid. Een waterdichte planning op elk moment is onze specialiteit. AFS begeleidt voor u het totale project en houdt u voortdurend op de hoogte. Dat doen wij via evaluaties en heldere rapportages.

image of Trainingen

Trainingen

Voor onze uitzendkrachten verzorgen wij custom-made trainingen, vaak ook ‘on the job’. Omdat voor veel luchthaven-gerelateerde functies geen specifieke opleidingen bestaan, verzorgen wij passende trainingen voor bijv. hospitality en andere vaktrichtingen. Al onze trainingen ontwikkelen wij binnen ons eigen opleidingsinstituut: SST Security Safety & Training. Daar schrijven de opleiders een opleidingsplan, ontwikkelen ze het cursusmateriaal en geven ze de cursussen. De prestaties van de cursisten worden nauwgezet gevolgd en de opleidingen worden afgerond met een certificaat. Onze opleiders beschikken over de specifieke vakgerichte ervaring en zijn bekend op de werkvloer. Door onze kwaliteitscontroleurs op de werkvloer, worden de prestaties van de medewerkers nauwgezet gevolgd en waar nodig krijgen medewerkers refreshments of opfriscursussen.

image of Payroll service

Payroll service

Uw administratieve en arbeidsrechtelijke verantwoordelijkheden die komen kijken bij uw personeelszaken, vallen niet altijd mee. Daarom bieden we payrolling aan. Daarmee nemen we veel lastige zaken van u over. En kunt u zich focussen op waar u goed in bent. Onze doorgewinterde juridische en administratieve medewerkers nemen lastige personeelszorg meer dan graag op zich!

image of Teamspirit

Teamspirit

De kwaliteit van onze flexwerkers wordt mede bepaald door de tomeloze inzet van ons team. Bij ons kunt u rekenen op een enthousiast team van gediplomeerde intercedenten, planners en kwaliteitscontroleurs met elk hun eigen specialisme. Stuk voor stuk staan ze achter de kernwaarden van AFS Uitzendbureau: professionaliteit, kwaliteit, pro-activiteit, snelheid en betrouwbaarheid. Dit alles wordt uitgestraald naar u als opdrachtgever én naar alle medewerkers.

image of Professionele intake

Professionele intake

Onze flexwerkers worden met grote zorg geselecteerd. Het begint met een intake door een van onze intercedenten. Aan het einde van dit gesprek worden de verschillende functies en projecten besproken waarvoor de kandidaat in aanmerking kan komen. Indien mogelijk laten wij direct een instructiefilm zien, wat de kandidaat een goed beeld geeft van de functie. Natuurlijk kijken wij naar de capaciteiten van de kandidaat, met name ook naar zijn of haar houding en mentaliteit. Past deze ook werkelijk in de werkomgeving? Is er voldoende motivatie, betrokkenheid en inzetbereidheid aan onze eisen? De selectieprocedure wordt afgerond met een screening. Zo weten we zeker dat we u alleen het állerbeste personeel voor uw bedrijf leveren.

image of Helder inzicht

Helder inzicht

Van elke kandidaat leggen wij een dossier aan met daarin het gespreksverslag. Iedere medewerker op de AFS-vestiging heeft daardoor helder inzicht in zijn of haar competenties en vaardigheden. U kunt erop rekenen dat wij steeds contact houden met de flexwerker, zodat wij zijn of haar functioneren kunnen volgen en waar nodig bijsturen. Dit doen wij uiteraard in nauw overleg met u.

image of Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn resultaatgerichte dienstverleners. Het niveau van onze kwaliteit wordt gemeten op basis van met u afgesproken Key Performance Indicators (KPI) binnen onze Service Level Agreement (SLA). Om onze kwaliteit en veiligheid te garanderen zijn wij lid van de ABU en de VCU. Ook beschikken wij over een NEN-4400 certificatie en staan wij ingeschreven in het Register van Stichting Normering Arbeid. Door goede controle en nauwe banden met onze flexwerkers en partners waarborgen wij kwaliteit.

image of Veiligheid en gezondheid

Veiligheid en gezondheid

Eén van onze ondernemingsdoelstellingen is het waarborgen van de veiligheid en de gezondheid. Om dit te garanderen zijn onze intercedenten in het bezit van het VCU-VIL diploma. Ook beschikken wij over VCA-opgeleide medewerkers. Wij vinden het van groot belang dat onze mensen op veilige plekken werken en onder veilige omstandigheden. Daarom vinden wij goede voorlichting over de werkzaamheden en de bijkomende verantwoordelijkheden van groot belang. En in samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen wij ook voor de benodigde Persoonlijke Beschermings Middelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

We reageren zo snel mogelijk op je bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze nieuwste vacatures