Flexibiliteit en maatwerk
boven alles

Onze kracht bestaat uit het snel kunnen leveren van multifunctioneel opgeleide mannen en vrouwen. Voor korte of langere tijd, maar altijd met optimale betrokkenheid bij hun werk. Onze ‘workforce’ is inzetbaar voor eenvoudige klussen tot complexe opdrachten die om speciale kennis en ervaring vragen. Daarnaast is ons bureau zeer sterk in werving & selectie, detachering, payrolling, project- en poolmanagement.

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Poolmanagement

Het kan zijn dat uw bedrijf continu een groot aantal flexwerkers nodig heeft. Het managen daarvan vergt veel kennis en aandacht. Mensen moeten worden geselecteerd, getraind, gepland, begeleid en gecontroleerd. Wij zorgen ervoor dat ze er allemaal zijn op de tijdstippen dat u ze nodig heeft. En wanneer er bij u ad hoc zaken veranderen die van invloed zijn op de planning, dan zijn wij de partner die dit direct voor u opvangt. Een waterdichte planning op elk moment is onze specialiteit. AFS begeleidt voor u het totale project en houdt u voortdurend op de hoogte. Dat doen wij via evaluaties en heldere rapportages.

Trainingen

Voor onze uitzendkrachten verzorgen wij custom-made trainingen, vaak ook ‘on the job’. Veel hospitality trainingen, maar ook vakgerichte trainingen omdat voor veel luchthaven-gerelateerde functies geen specifieke opleidingen bestaan. Deze ontwikkelen wij binnen ons eigen opleidingsinstituut SST Security Safety & Training, daar schrijven de opleiders een opleidingsplan, ontwikkelen cursusmateriaal en geven de cursussen. De prestaties van de cursisten worden nauwgezet gevolgd en de opleidingen worden afgerond met een certificaat. Onze opleiders beschikken over de specifieke vakgerichte ervaring en hebben het werk vaak ook zelf geruime tijd gedaan. Door onze kwaliteitscontroleurs op de werkvloer, worden de prestaties van de medewerkers nauwgezet gevolgd en waar nodig krijgen medewerkers refresh trainingen.

Payroll service

Uw administratieve en arbeidsrechtelijke werkzaamheden en verantwoordelijkheden die komen kijken bij uw personeelszaken, nemen we graag van u over. Dan kunt u optimaal profiteren van de kennis en ervaring van uw vaste medewerkers. En nemen wij in juridische zin uw personeel en daarmee een grote zorg van u over.

Teamspirit

De kwaliteit van onze flexwerkers wordt mede bepaald door de inzet van ons team. Bij ons kunt u rekenen op een enthousiast team van gediplomeerde intercedenten, planners en kwaliteitscontroleurs met elk hun eigen specialisme. Stuk voor stuk staan ze achter de kernwaarden van AFS Uitzendbureau: professionaliteit, kwaliteit, pro-activiteit, snelheid en betrouwbaarheid. Dit alles wordt uitgestraald naar u als opdrachtgever én naar alle medewerkers.

Professionele intake

Onze flexwerkers worden met grote zorg geselecteerd. Het begint met een intake door een van onze intercedenten. Aan het einde van dit gesprek worden de verschillende functies en projecten besproken waarvoor de kandidaat in aanmerking kan komen. Indien mogelijk laten wij direct een instructiefilm zien die de kandidaat een goed beeld geeft van de functie. Natuurlijk kijken wij naar de capaciteiten van de kandidaat, met name ook naar zijn houding en mentaliteit. Past hij ook werkelijk in de werkomgeving? Voldoen motivatie, betrokkenheid en inzetbereidheid aan onze eisen? De selectieprocedure wordt afgerond met een screening.

Helder inzicht

Van elke kandidaat leggen wij een dossier aan met daarin het gespreksverslag. Iedere medewerker op de AFS vestiging heeft daardoor helder inzicht in zijn of haar kwaliteiten en persoonlijkheid. U kunt erop rekenen dat wij steeds contact houden met de flexwerker, zodat wij zijn functioneren kunnen volgen en waar nodig bijsturen. Dit doen wij uiteraard in nauw overleg met u.

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn resultaatgerichte dienstverleners. Het niveau van onze kwaliteit wordt gemeten op basis van met u afgesproken Key Performance Indicators (KPI) binnen onze Service Level Agreement (SLA). Om onze kwaliteit en veiligheid te garanderen zijn wij lid van de ABU en de VCU. Ook beschikken wij over een NEN-4400 certificatie en staan wij ingeschreven in het Register van Stichting Normering Arbeid.

Veiligheid & Gezondheid

Eén van onze ondernemingsdoelstellingen is het zo optimaal mogelijk waarborgen van de veiligheid en de gezondheid. Zowel van onze eigen medewerkers als die van onze flexwerkers. Onze intercedenten zijn in het bezit van het VCU-VIL diploma. Ook beschikken wij over VCA opgeleide medewerkers. Wij vinden het van groot belang dat onze mensen op veilige plekken werken en onder veilige omstandigheden. Daarom informeren wij ze altijd volledig over de arbeidsomstandigheden op de werkplek. En in samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen wij ook voor de benodigde Persoonlijke Beschermings Middelen.