news item

De Microtraining app

De Microtraining app

Microtraining is een app waarbij AFS toolboxen , werkinstructies en introductietrainingen plaatst. De app zorgt ervoor dat medewerkers op hun eigen tijd en zo lang als ze willen kunnen leren. Hiermee voorkom je kennis verliwer in een leslokaal. Veelal hebben mensen een korte concentratieboog, waardoor er veel van de lesstof verloren gaat als met in een klassikale omgeving les krijgt.

Microtraining is een app waarbij AFS toolboxen , werkinstructies en introductietrainingen plaatst.

De app zorgt ervoor dat medewerkers op hun eigen tijd en zo lang als ze willen kunnen leren.

Hiermee voorkom je kennis verliwer in een leslokaal. Veelal hebben mensen een korte concentratieboog, waardoor er veel van de lesstof verloren gaat als met in een klassikale omgeving les krijgt.

De app zorgt ervoor dat mensen op hun eigen tijd en tempo kunnen leren. De app is gekoppeld aan een platvorm zodat het bedrijf de voortgang kan managen en zien waar de eventuele problemen op individueel niveau ontstaan.

De app is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en met 3 knoppen makkelijk te bedienen. Omdat elke training gekoppeld is aan een aantal vragen kan je als bedrijf niet alleen zien dat medewerkers de training gevolgd hebben, maar ook of de lesstof begrepen is.

image002[45]
EF9E6BFD-F563-40A8-8A3E-6BADDF804A13[1]