AFS uitzendbureau
Supersterk in mensenwerk

Onze expertise is het snel kunnen leveren van multifunctioneel opgeleide mannen en vrouwen. Onze ‘workforce’ is inzetbaar voor eenvoudige klussen tot de meest complexe opdrachten die om specialistische kennis en ervaring vragen. Daarnaast is ons bureau zeer sterk in werving en selectie, detachering, project- en poolmanagement.

De juiste aanpak,
met de dienstverlening van AFS uitzendbureau

Werving & Selectie

Werken voor AFS Uitzendbureau is anders dan bij anderen. Alleen al het werkgebied! De luchthaven Schiphol biedt je een dynamische en inspirerende omgeving. Dag en nacht valt er wat te doen, praktisch geen dag is hetzelfde.

Opdrachtgevers

Onze kracht bestaat uit het snel kunnen leveren van multifunctioneel opgeleide mannen en vrouwen. Voor korte of langere tijd, maar altijd met optimale betrokkenheid bij hun werk. Onze ‘workforce’ is inzetbaar voor eenvoudige klussen tot complexe opdrachten die om speciale kennis en ervaring vragen.

Vacatures

Bij AFS Uitzendbureau zijn we altijd op zoek naar mensen die van aanpakken weten. Met en zonder ervaring. We hebben passend werk voor je in de beveiliging, op facilitair gebied, in de techniek of op kantoor. Lijkt het je wat om bij een van onze klanten te werken?

Waar kunnen wij u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Flexibiliteit en kwaliteit boven alles

Wij leveren u gemotiveerde mensen voor grote operationele projecten. Ook het bemiddelen in technische en administratieve vacatures behoort tot onze specialismen. Zorgvuldig gescreende flexwerkers zijn direct inzetbaar voor de meest uiteenlopende functies en projecten. Of het nu gaat om hostessen, cateringmedewerkers, passenger- of security assistants, handymen, monteurs, (avond)receptionisten of toezichthouders op het gebied van milieuzaken. Veelal trainen wij ze op ons eigen opleidingsinstituut. Hospitality is hierbij altijd een belangrijk onderdeel van de opleiding. Dit zorgt ervoor dat onze mensen zeer klantvriendelijk zijn. En optimaal gemotiveerd!

Suzanne van Schaik

Ook benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.

Babcock B.V.
Airports Division

“Je moet continu alert zijn, wanneer er een jam is in het bagagesysteem moet je er meteen op af. Door ons werk, krijgen mensen toch hun koffer nog op tijd op hun plek van bestemming. En dat is dankbaar en mooi werk.”

Vinod Ganput werkt als corrector bij Babcock B.V. Airports Division