Onze mensen in actie
Projecten waar we trots op zijn

Wij zetten ons al bijna 30 jaar in voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Niet alleen in de luchtvaart, maar ook in tal van andere bedrijfstakken. Een overtuigender bewijs van onze kwaliteit, veelzijdigheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid kunnen wij ons niet wensen.

Waar kunnen we u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Baggage Operational Support

Voor de Baggage Operational Support (B.O.S.) van Schiphol Group leveren we sinds 2003 gemotiveerde bagagemedewerkers en voormannen, die de B.O.S. 24/7 ondersteunen in hun bagageactiviteiten. AFS leidt haar medewerkers op, zij krijgen een training op alle posities die de B.O.S. bekleedt. AFS beheert en organiseert de complexe 24/7 planning en zorgt ervoor dat de B.O.S. altijd op onze ondersteuning kan rekenen.

Axxicom

Voor Axxicom zijn wij vanaf 2016 gestart met het leveren van gastvrije/ betrokken hostessen voor het mindervalide vervoer op Schiphol. Onze hostessen krijgen eerst een interne training en voeren daarna de begeleidingsactiviteiten met oprechte interesse en maximale inzet uit.

Het is dankbaar werk en onze uitzendkrachten werken met plezier voor Axxicom.

Jamrunners

Wij leveren al meer dan 8 jaar Jamrunners die de monteurs van Babcock ondersteunen met het oplossen van storingen in het bagagesysteem.
Samen met Babcock proberen we altijd de output van de teams verder te optimaliseren.

103 Uitzendkrachten geleverd bij AEB/Peinemann

Op het hoogtepunt waren er 103 uitzendkrachten van AFS werkzaam.
De 103 uitzendkracht van AFS zijn ingezet voor het in en uithuizen van pijpen uit de centrale en transport naar de vrachtwagens.
Het project is succesvol verlopen en de strakke planning is behaald. Mede dankzij de goede samenwerking met Active en de hulp van onze flexibele krachten.